keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Vesivärittelyä luonnonmukaisin värein


Turvallista värittelyä - ei haittaa vaikka pensselit välillä suuhun eksyvätkin.

Viime syksynä etsiskelin luonnonmukaisia elintarvikevärejä, ja ennenkaikkea miten tehdä ja löytää värejä itse.
Tein Pojalle syntymäpäiväkakuksi sateenkaarikakun, johon tuli neljä eriväristä kakkupohjaa, punajuuresta pinkkiä, mustikasta sinertävää, lehtikaalista ja mangoldista vihreää ja porkkanasta keltaista. Nämä rehut siis mehuiksi ja mehut jääpalamuotteihin ja pakkaseen. Osa tuli käytettyä kakkuun - ja hyvää tuli, eikä tuoneet lainkaan huonoa makua - ja osa sitten jäi ylimääräiseksi. Nämä ylimääräiset palaset sulatin ja lapsi sai niistä hyvät "vesivärit".

Suvikukka2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti